2010. február 15. 08:11

Egyetlen ajánlattevőként a Unisys Magyarország Informatikai Kft. nyerte el nettó 488 millió forinttal a Magyar Posta Zrt. Beszerzési és Ellátási Szolgáltató Központja által az Integrált Posta Hálózat (IPH) bővítésére kiírt hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az Integrált Posta Hálózat munkahelyinek a száma 6.593, ezek közül ezret kell lecserélni. A feladat része 500-500 darab vevő kijelző és bizonylatnyomtató felszerelése. Az ellenszolgáltatás eredetileg becsült értéke 499.615.000 volt. Az ajánlattételre felkért Unisys Magyarország Informatikai Kft. ajánlata 488.265.000 forint volt.

A Magyar Posta 1999-ben kezdette kialakítani az Integrált Posta Hálózatot azzal, hogy a hagyományos postai technológiát lecseréli  számítógépekkel támogatott megoldásra. Ez teszi lehetővé az iPosták bevezetését, ahol valamennyi ügyfélszolgálati helyen számítógépen dolgoznak. Jelenleg többszáz iPosta működik az országban.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.