1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egyetlen ajánlattevőként a Unisys Magyarország Informatikai Kft. nyerte el nettó 488 millió forinttal a Magyar Posta Zrt. Beszerzési és Ellátási Szolgáltató Központja által az Integrált Posta Hálózat (IPH) bővítésére kiírt hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az Integrált Posta Hálózat munkahelyinek a száma 6.593, ezek közül ezret kell lecserélni. A feladat része 500-500 darab vevő kijelző és bizonylatnyomtató felszerelése. Az ellenszolgáltatás eredetileg becsült értéke 499.615.000 volt. Az ajánlattételre felkért Unisys Magyarország Informatikai Kft. ajánlata 488.265.000 forint volt.

A Magyar Posta 1999-ben kezdette kialakítani az Integrált Posta Hálózatot azzal, hogy a hagyományos postai technológiát lecseréli  számítógépekkel támogatott megoldásra. Ez teszi lehetővé az iPosták bevezetését, ahol valamennyi ügyfélszolgálati helyen számítógépen dolgoznak. Jelenleg többszáz iPosta működik az országban.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!