2009. szeptember 3. 02:01

Ismert rendező, Goda Kriszina állt a kamerák mögé a Lidl új reklámfilmjéhez, míg a szpotok főszereplője, Gianni Annoni. Az olasz médiaszemélyiség sztárséfként promótálja a diszkontlánc termékeit.

A Lidl Magyarország új kampányának televíziós spotjait a TBWA reklámügynökség koncepciója alapján Goda Krisztina rendezte. Egy reklámfilm a magyar termékeket mutatja be, egy a nemzetközi konyhára fókuszál és a Lidlben kapható különböző országokra jellemző termékekre, a harmadik a non-food, a negyedik pedig a minőségi terméket mutatja be. Az áruházlánc hetente új téma köré csoportosítva kínálja kiváló minőségű termékeit: a görög, olasz vagy spanyol hetek alatt mindenki felfrissítheti a nyári emlékek ízvilágát.

Az egyébként közgazdász Annoni – vélhetőleg az általa tulajdonolt étterem ötletétől vezérelve – a reklámszpotokban sztárséfet alakít, aki humorral fűszerezve tanítja meg kuktáinak mestersége fortélyait.

Nem csak a tévéreklámokban szerepel Gianni Annoni, a "legmagyarabb olasz szakács" kedvenc receptjei is olvashatóak lesznek az összes fontos magyar női magazinban és színes lapban.

A Lidl az egyik legdinamikusabban növekvő üzletlánc volt az elmúlt években. A társaság immár Budapesten 17, országszerte 119 üzlettel várja a vásárlókat.

MTI/Menedzsent Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.