<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Új Nespresso reklámfilmet forgattak Milánóban, ezúttal is a Nespresso, What Else? szlogennel. A címszereplő a jól bevált George Clooney, a rendező azonban a kultfilmes Guy Ritchie volt.

Az Oscar-díjas Nespresso-rajongó George Clooney harmadszor is elvállalta a márka nagykövetének szerepét a Milánóban készült új Nespresso klipben. Guy Ritchie rendező Clooney ellenállhatatlan humorára építi a televíziós reklámfilmet, amelyben a színész és kedvenc Grand Cru kávéi játsszák a főszerepet.

A sármos színész minden bizonnyal hatékony reklámarcnak bizonyult, nem véletlen, hogy ismét őt kérték fel a hirdetés főszerepére. A Nespresso nemzetközi marketingigazgatója, Olivier Quillet is igen  elégedett volt mind a színésszel, mind a most megnyert sztárrendezővel.

A párizsi McCann WorldGroup által készített film 2008 utolsó negyedévében jelenik meg a kijelölt európai országokban, többek között hazánkban is.

Menedzsment Fórum