2017. április 10. 07:22

Újabb rádió kerülhet kormányközeli kézbe.

Habony Árpád és üzleti köre ajánlatot tett a Sláger FM-re, írja az Magyar Nemzet. Egyelőre viszont nem sikerült behúzniuk a leghallgatottabb budapesti kereskedelmi adót, mert túl keveset ajánlottak érte. A csatornát működtető nagyváradi Tematic Media Group Kft. cég tulajdonosa, Radu Morar azt nyilatkozta a lapnak, hogy egyelőre nincs napirenden a rádió eladása, de mindig van az a pénz, amiért bármi eladó. De ez még nem az a pénz volt.

A Sláger FM és Habony közeledésére utal az is, hogy a rádió nagyjából egy hónapja ágazati szakértők nem kis meglepetésére hirtelen sales house-t váltott. Korábban a Trimedia Kft. értékesítette a kereskedelmi csatorna reklámidejét, melynek a tulajdonosi köre megyegyezik a rádióéval, most viszont már a Radio Sales House Kft. a partnerük, mely ezer szállal kötődik Habony Árpádhoz.

A cég egyik tulajdonosa az ország legnagyobb tévés értékesítőháza, az Atmedia Kft., melyet decemberben vett meg Tombor András, akit legtöbbször Habony hitelezőjeként emlegetnek, miután a miniszterelnöki tanácsadó NAV-vizsgálata során kiderült: 20 millió forintot adott neki kölcsön a vállalkozó. A vállalat másik tulajdonosa mögött pedig Csetényi Csaba üzleti köre áll. Csetényi Rogán Antal Pasa-parki szomszédjaként vált ismertté, attól fogva senkit sem lep meg, hogy a közbeszerzéseken ő is sikert sikerre halmoz.

A Sláger FM megkörnyékezése egyébként szépen kiegészíti a vidéki rádiópiac Andy Vajna-féle letarolását.

mfor.hu

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!