Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Hatezerszer hívták fel a Magyar Közút Kht. telefonos hibabejelentőjét az elmúlt évben. A vállalat a bejelentések nyomán 190 ezer úthibát javított ki.

A Magyar Közút Kht. (MK) interaktív telefonszolgáltatása nemcsak a vállalat munkáját könnyítette meg, hanem az önkormányzati közútkezelőkét is, hiszen az országosan bejelentett hibák jelentős része önkormányzati kezelésű utakra, azon belül a fővárosi úthálózatra vonatkozott. A bejelentések 39 százalékát a FKF Zrt. részére továbbították.

A tavalyi kátyúzási főszezon elmúltával a nyár elején a hívások száma csökkent. Ezzel párhuzamosan emelkedett a nem kátyúkkal kapcsolatos hívások aránya, ezen belül is a gyerekcsínyekkel összefügő telefonok száma. A kátyúvonal szolgáltatási körét ezért még tavaly kibővítették: az úthibák bejelentése mellett minden egyéb, a közlekedést nehezítő eseményről fogadják az információt az ügyfélsolgálat munkatársai.

Az általános útügyi ügyfélszolgálati vonalként működő szolgáltatás hívásakor a beérkező információkat a híváskor jelentkező Call Centerben adatbázisba rendezik, legyenek azok úthibák, balesetek, közúti jelzőtáblákkal kapcsolatos problémák, útra ömlött veszélyes anyagról szóló információk, vagy akár egy letört faágról szóló bejelentés. A kapott adatokat az ügyfélszolgálat a közútkezelőkön kívül szükség esetén haladéktalanul megküldi a rendőrségnek, a tűzoltóságnak, a katasztrófavédelemnek, a mentőszolgálatnak, vagy a környezetvédelmi hatóságnak.

"Nem tervezzük az Út-vonal megszüntetését, továbbra is számítunk a közlekedők információira, hogy mielőbb biztosíthassuk a balesetmentes, folyamatos közlekedést az általunk kezelt 30 ezer kilométeres állami közúthálózaton" - közölte László Sándor vezérigazgató.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.