2012. január 3. 14:22

A Népszabadság Zrt. igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjainak mandátuma 2011. december 31-én lejárt. 2011. december 30-án a Népszabadság Zrt. rendkívüli közgyűlése döntött az új igazgatósági és felügyelőbizottsági tagokról.

A háromtagú igazgatóság új tagjai Bulyáki Iván a Ringier AG és Braun Róbert a Szabad Sajtó Alapítvány képviseletében. Megújították Mihók Attila, a Népszabadság Zrt. vezérigazgatója, a Ringier Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója igazgatósági tagságát.

Kovács Tibor és Dr. Kun Tibor igazgatósági tagok megbízatása megszűnt.

A rendkívüli közgyűlésen megválasztották a Népszabadság Zrt. új felügyelő bizottsági tagjait is.

Dr. Dömény Péter, Kákossy Csaba és Dr. Szalma Tibor képviselik a Szabad Sajtó Alapítványt, a Ringier AG részéről megújították a tisztségét Samuel Hüglinek, Ulrich Walter Flörchingernek és Dr. Réti Lászlónak.

Deák Andrea, Dr. Földes György és Dr. Répászky Miklós megbízatása megszűnt.
Az igazgatósági és felügyelőbizottsági mandátumok 2012. május 31-ig szólnak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.