2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ingyenessé tette az eddig külön számlázott, magasabb felhasználói élményt biztosító megoldásait az SAP. A korábban vett licencek árát a cég beszámítja a későbbi vásárlásba.

A szoftvercég a Fiori névre keresztelt környezetét múlt évben adta ki azzal a céllal, hogy egységes, és könnyen kezelhető felhasználói felületet biztosítson minden eszköz, például tablet, okostelefon, laptop számára, mely SAP alkalmazásokat futtat. A felhasználó felület alapja a HTML5. Segítségével egyszerűbben kezelhetőek a leginkább használt funkcionalitások. Jelenleg több mint 300 app használja a Fiori környezetét.

Az SAP Screen Personas pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók saját maguk alkossák meg a képernyőn látszódó felületet. Célja, hogy egyedi funkcionalitású felületet lehessen létrehozni, mely a leghatékonyabban segíti az egy rendszerrel, de eltérő feladatokkal dolgozó munkavállalókat.

E megoldások a meglévő SAP licencek részévé váltak, azaz nem szükséges külön megvenni őket.

A bejelentéssel párhuzamosan adta hírül a szoftvercég a River fejlesztési környezet (SAP River Rapid Development Environment) béta kiadását, mellyel az ügyfelek Fiori jellegű webes alkalmazásokat szabhatnak testre, vagy hozhatnak létre újakat.

A változást az ügyfelek, és az ügyfeleket összefogó felhasználói csoportok kérésére reagálva tette meg az SAP. A bejelentésre a SAPPHIRE NOW konferencián került sor. Az ide kapcsolódó leggyakoribb kérdések-válaszok elérhetőek itt.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!