TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A havonta és négyzetméterenként fizetendő 31,55 euróval Budapest a 35. helyen áll a világ irodapiacán - közölte saját felmérése alapján a Cushmann & Wakefield az MTI-vel.

A felmérésben a prémium kategóriás irodák szerepeltek, a díj magában foglalta a rezsit és az adókat is. Az ezredfordulótól Budapest csak 2005-ben és 2006-ban került a harmincadik hely alá, előtte és utána is a 32-38. helyek között ingázott a világ 57 országának 202 városára kiterjedő listán.

A legdrágábban Hong Kongban lehet irodát bérelni, a fajlagos díj 145,29 euró. Második Tokió 137,46 euróval. Nyugat-Európában London a legdrágább 117 euróval (ezzel a világ harmadik helyét tartja), attól keletre pedig Moszkva vezet, ahol a fajlagos bérleti díj 106,31 euró. Ezzel a negyedik helyen áll.

Párizsban 82,84 euró, míg New Yorkban 69,31 euró a havi bérleti díja egy négyzetméter irodának. Az előbbi a hatodik, az utóbbi a tizedik helyen áll.

Egy évvel ezelőtt London volt a világon a legdrágább, Hong Kong és Tokió követte. Moszkva az ötödik, Párizs a hatodik helyen állt, New York akkor is a tizedik volt a ranglistán.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.