TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Újra [origo] néven szerepelhet a közönség előtt a matávnet internetes portálja.

Újra [origo] néven szerepelhet a közönség előtt a legnagyobb hazai internetes portál. Egyezséggel zárult a névhasználati vita az [origo]-t működtető MATÁVnet Rt. és a Dunaholding Informatikai Kft. között. Emlékezetes, hogy öt héttel ezelőtt a Fővárosi Bíróság a Dunaholding Informatikai Kft. kérésére ideiglenesen eltiltotta az [origo]-t nevének használatától. A két fél tárgyalásai időközben eredményre vezettek: a jövőben a Dunaholding Informatikai Kft. az ingatlan-hirdetési piacon együttműködik az [origo]-val, a szolgáltatásai megjelennek a portálon, és eláll a névhasználatért indított pertől. Az [origo] ismét a megszokott néven és továbbra is a www.origo.hu címen érhető el az internetező közönség számára.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.