2002. július 4. 08:08

A közlemúltban elindult a Kaiser sörök imázs erősítését hivatott spotok második sorozata.

A közlemúltban elindult a Kaiser sörök imázs erősítését hivatott spotok második sorozata.

A Lowe GGK szervezésében június közepe óta tart a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. Kaiser márkájának legújabb kampánya. Ennek során a márka új üvegének bevezetésével elindított imázs további erősítését célozták meg.

Elsődleges célcsoportnak a tizennyolc év feletti férfiakat jelölték meg, ezt szolgálja a kampány üzenet is, amely arra az ötletre épül, hogy a Kaiser a legfontosabb dolog a férfiak életében és minden másnak rivalizálnia kell vele. A kampány a TV2 és az RTL Klub kereskedelmi csatornákon és óriásplakáton jelenik meg. A kivitelezést a Lowe GGK, míg a médiateendőket az IMG - Inter Media Group jegyzi.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.