2013. május 22. 14:31

Kardos Gábor, a Ringier digitális üzletág igazgatója 2013. június 1-ével távozik a társaságtól. Utódja Szelke Barnabás lesz, aki széleskörű nemzetközi és hazai tapasztalatokkal rendelkezik a digitális üzlet és digitális fejlesztések terén - írja a Ringier közleménye.

Kardos Gábor a médiavállalat digitális üzletágát 2012 januárjától irányította. A Ringier és a szakember az elmúlt másfél évet egyaránt nagyon sikeresnek tartja.

A már ismert új termékeken kívül a szakember irányítása mellett készült a  hamarosan közönség elé kerülő újszerű Nemzeti Sport mobil alkalmazás valamennyi kiemelt platformra, és megújul a Blikk portálja is.

"A Ringier a 2012-es évben létrehozta azokat a stratégiai alapokat, amelyek a jövőben szükségesek az üzletileg is sikeres digitális működéshez. A portfolió tisztításával, a megújult termékekkel, a stratégiai fókuszok meghatározásával az idei évben több jelentős lépést is tervez a Ringier. Kardos Gábor stratégiai munkája, látásmódja, digitális piaci ismeretei hozzásegítették a céget a jövőbeli sikerek eléréséhez. Sok sikert kívánok Gábornak is új terveihez - mondta el Mihók Attila, a Ringier ügyvezető igazgatója.”

A Ringier digitális üzletág igazgatója Szelke Barnabás lesz

A szakember széleskörű nemzetközi és hazai tapasztalatokkal rendelkezik a digitális üzlet és digitális fejlesztések terén. Pályafutását az Uproar Inc.-nál kezdte, ahol kezdetben szoftver mérnökként, majd projektvezetőként dolgozott.

2003-ban ő szervezte a Ringier egyik legnépszerűbb olvasói játékát, a Focigurut, mely már akkor négy különböző platformon – web, wap, sms, ivr – volt elérhető.

Szelke Barnabás 2004 óta az online sportfogadási szektor nemzetközileg is elismert szakembere, aki jelenleg a Bet365 magyarországi marketing tanácsadója. Korábban a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatói tanácsadójaként az online sportfogadási terület versenyképes működését készítette elő. Ezt megelőzően a BetClic online marketing menedzsereként a magyar nyelvű oldal elindulásáért és bevezetéséért volt felelős.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.