2p

Két cég, a Grey és a Kirowski nyerte a Magyar Telekom teljes vállalatcsoportjának online reklámkommunikációra kiírt pályázatát. A nyerteseket 14 ügynökség közül választották ki.

A Magyar Telekom a Grey Worldwide Hungary-t és a Kirowskit választotta online kreatív- és médiaügynökségi feladatok ellátására. A vállalatcsoport a kiválasztott cégeken keresztül végzi a T-Mobile, a T-Com, a T-Online, a T-Systems és a T-Kábel márkák online hirdetési és reklámtevékenységét 2008-ban.

A Magyar Telekom 2007. szeptember 18-án meghirdetett nyílt tenderének célja olyan ügynökségek kiválasztása volt, amelyek hatékonyan tudják támogatni a Csoport márkáinak marketingkommunikációját online kreatív, online média és online kommunikációs stratégiai területeken.

A többlépcsős tender – amelyre összesen 14 ügynökség jelentkezett – lebonyolítása előminősítéses eljárás keretében, 4 fordulóban zajlott. A pályázat kidolgozására felkért ügynökségek két kategóriában kapták a feladatokat: stratégiai-kreatív és stratégiai médiatervezés témában.

Az eredmény alapján a Grey kreatív tervezési, valamint kommunikációs stratégiaalkotási feladatokat végez majd a cégnél. A Kirowski is részt vesz ezekben a munkákban, de rá bízza a cég a médiatervezési és vásárlási feladatokat is. A két cég minden T-Mobile, T-Com, T-Online, T-Systems és T-Kábel) 2008. évi online marketingkommunikációs feladatait.

A Magyar Telekom csoport online reklámköltése 2006-ban listaáron számítva közel 760 millió forint volt.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!