<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Animációs filmet készített a Coca-Cola, melyben a reklámjaiból híressé vált jegesmedve családot mutatja be.

A Coca-Cola nem kispályázott, Ridley Scott vezetésével készítették el a híres jegesmedvéik származását bemutató videót. Az ikonikus jegesmedvecsalád történetét bemutató 7 perces animációs film rendezését komoly névre bízták, hiszen John Stevenson (Kung Fu Panda) dirigálta.

Talán meglepő, de az üdítőital-gyártó cég hirdetéseiben először 90 éve, 1922-ben, Franciaországban tűntek fel a jegesmedvék, igaz ezt követően, mint Csipkerózsika hosszú álomba szenderültek. A Coca-Cola csak 1993-ban vette elő úja a fehérbundás állatokat, akkor Ken Stewart kreatív alkotta újra a figurákat, amelyek a Northern Lights című reklámfilmben már bőszen itták a kólát.Az azóta eltelt időszakban számos emlékezetes szpot készül a jegesmedvékkel, így például az 1994-es téli olimpia idején belekóstoltak a szánkózás és a síugrás örömeibe is. Sőt nem csak a hagyományos reklámfilmek sztárjai voltak, de az utóbbi időben interaktív és közösségi médiás aktivitásba is bevonták a medvéket. Az USA-ban legnagyobb nézettségű tévéműsornak számító Super Bowl (a futball-bajnokság döntője) idején például a Coca-Cola weboldalán és szociál médiás felületeken is feltűntek, és azonnal reagáltak a mérkőzés történéseire. Ennek köszönhetően 2012 februárjában a nézők egyik kedvence volt a kreatív megoldás.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.