2014. augusztus 8. 10:16

2014. augusztus 4-től Kolossváry Balázs tölti be a Blikk megbízott főszerkesztői pozícióját.

2014. augusztus 4-én Kolossváry Balázst nevezték ki a Blikk élére. A szakember 2006 óta dolgozott a Blikk főszerkesztő helyetteseként, mostantól a legolvasottabb napilap print és digitális szerkesztőségét is ő irányítja.
 
Kolossváry Balázs pályafutását a Nemzeti Sportnál kezdte. 1998-ban csatlakozott a Blikk csapatához a sportrovat újságírójaként. 2003-tól a szórakoztató szekciónál folytatta munkáját előbb rovatvezető helyettesként, majd rovatvezetőként. 2005-2006 között vezető szerkesztői pozíciót töltött be a Blikknél, majd 2014. augusztus 4-ei kinevezéséig nyolc éven át volt a napilap helyettes főszerkesztője.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.