2009. május 30. 05:46

A Strategic Scope Kft. nyerte el a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által az M31 autópálya kivitelezése során végzendő PR-tevékenységre kiírt nyílt közbeszerzést - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az M31 autópálya Gödöllőt köti össze az M0 körgyűrűvel. A 12,4 kilométeres szakasz 21,8 milliárd forintért épül meg jövő év nyarára. A projektet az EU 85 százalékban finanszírozza.

A nyertes pályázónak az építés során folytatandó kommunikációra kell javaslatokat tennie, majd pedig végrehajtani azokat. Az ajánlatok értékelésekor az ár esett a latba legnagyobb súllyal. A nyertes Strategic Scope Kft. nettó 8 millió 943 ezer forintért vállalta a munkát.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.