TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Közös mintaprojektet indított négy budapesti közműcég, ennek keretében szeptembertől 2500 fogyasztónál szerelnek be "okos" áram-, gáz- és vízmérőket, illetve bekapcsolnak a rendszerbe távhőmérőket is.

Az okosmérés előnye, hogy a fogyasztók a folyamatosan rögzített adatokat nyomon követhetik az interneten, és saját fogyasztási szokásaik pontos ismeretében tudatosabb energiafelhasználással költségeket takaríthatnak meg - mondta Hans-Günter Hogg, az Elmű Nyrt. igazgatóságának tagja a kísérleti projekt bevezetéséről tartott sajtótájékoztatón, szerdán Budapesten.

Hozzátette, az okosmérés ugyanakkor a szolgáltatók számára is előnyös, egyebek mellett jobban követhetik a hálózati veszteségeket.

A közös mintaprojektben az Elmű Hálózati Kft., a Főgáz Földgázelosztási Kft., a Fővárosi Vízművek Zrt. és a Főtáv Zrt. vesz részt.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.