<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Egyéves országos ATL kampányt indított a Hankook Tire rácalmási gyára. A 2013. július 15-től 2014. július 14-ig tartó kampány fő eleme a budapesti Petőfi-híd budai hídfőjénél, a BME (Budapesti Műszaki Egyetem) épületén található óriás építési háló, amely jelenleg az ország egyik legnagyobb reklámfelületének számít. A kampány célja, hogy a nemrégiben bővítést bejelentő vállalat tovább erősítse ismertségét az országban és felhívja a munkavállalók figyelmét a közeljövőben esedékes további 950 munkahely betöltésére.

Egyéves országos ATL kampányt indított a prémium gumiabroncsgyártó Hankook Tire rácalmási gyára. A kampány fő eleme a budapesti Petőfi-híd budai hídfőjénél, a BME épületén található óriás építési háló. A 923 négyzetméteres építési háló jelenleg hazánk egyik legnagyobb reklámfelülete. Emellett országszerte még öt helyszínen találhatók Hankook reklámfelületek, köztük a budapesti Ferihegyi út és Vak Bottyán utca találkozásánál, valamint vidéki nagyvárosokban, köztük Kecskeméten, Miskolcon, Szegeden és Győrben, 33,5 nm-től egészen 104 nm-es felületekig.

A kampány elsődleges célja a munkáltatói márkaépítés és ismertség növelése Magyarországon, hiszen a vállalat rácalmási gyáregységének 2013 májusában bejelentett harmadik beruházási üteme kapcsán a Hankook – a meglévő éves 12 millióról további 5 millióval – összesen, éves szinten 17 millió abroncs legyártására kívánja tovább növelni gyártó kapacitását, amellyel további 950 munkahely betöltésére nyújt lehetőséget. A cég jelenleg már több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztat Rácalmáson.

A reklámfelületeken található üzenet, a "Bízd ránk magad!", a magyarországi magas minőségű gyártásra utal, amelynek a munkavállalók felé is közvetített üzenete van. A képi világ a világszinten elismert európai túraautó versenysorozat, a DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) elemeit használja fel, hiszen a verseny – a megújított szerződésnek köszönhetően – a vállalat elsőrangú gumiabroncs technológiájára fog támaszkodni a következő, 2014-ben kezdődő hároméves időszakban is. A DTM résztvevői így 2016-ig biztosan a Hankook „Ventus” gumiabroncs-sorozatával fognak versenyezni.

A Hankook Tire reklámkampányának kivitelezője a Katand ARG Magyarország Kft., a kampány teljes időszaka 2013. július 15-től – 2014. július 14-ig tart.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.