<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az online elérhető ingatlanhirdetések immár több mint 90 százaléka megtalálható lesz a Otthontérképen, miután a CEMP csoporthoz köthető Mapsolutions Zrt. megvásárolta az Ingatlantájolót tulajdonló Amango Software Kft.-t, közölte a társaság az mfor.hu-hoz eljuttatott közleményében.

Az elmúlt másfél év már eddig is rendkívül komoly változásokat és átalakulásokat hozott a hazai ingatlanpiacon, akár az árakra, a tranzakciók számára, akár a háttérben zajló egyéb piaci folyamatokra gondolunk. E változások nem hagyták érintetlenül az online hirdetések piacát sem, szögezi le a közlemény.

"A célunk továbbra is az, hogy a hazai ingatlankeresési piacon mind a keresők, mind a hirdetők számára egy olyan terméket hozzunk létre, mely nem kihasználja piaci előnyeit velük szemben, hanem együttműködik velük, és ezáltal biztosít egy jól használható, innovatív és eredményes felületet. Az Ingatlantájoló megvásárlása egy fontos mérföldkő, amikor egy 10 éve a piacon lévő, nagy tapasztalattal és jelentős forgalommal rendelkező versenytárssal egyesültünk." – mondta Kövesdi Gábor, a Mapsolutions Zrt. vezérigazgatója.

"Az Ingatlantájoló azért csatlakozott az Otthontérképhez, mert számunkra ez ma a leggyorsabban növekedő, leginnovatívabb, és a jövőben a legnagyobb növekedési potenciált kínáló oldal. Az Otthontérkép mögött stratégiai partnerként álló Index és Portfolió csoport pedig egyértelmű garancia mindenki számára, hogy a fejlődés és stabilitás hosszú időre biztosított"– tette hozzá Hódi Éva az Ingatlantájoló alapítója.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.