1p

Lerakták a Penny Market Kft. kelet-magyarországi regionális logisztikai központjának alapkövét szerdán a Karcagi Ipari Parkban. A kereskedelmi cég fejlesztésének alapját az teremtette meg, hogy a park teljes infrastruktúráját kiépítették.

Fazekas Sándor polgármester elmondta: a beruházó S+R Kft. a megvásárolt több mint hét hektáros területen közel 20 ezer négyzetméter alapterületű raktárbázist épít fel.

A közel félszáz Penny Market üzletet ellátó logisztikai központ a rendszerváltás óta a legnagyobb beruházás Karcagon, várhatóan 120-150 fő részére biztosít munkalehetőséget.

Az önkormányzat vállalta, hogy oktatási intézményein keresztül és szakemberei által segít a megfelelő munkaerő toborzásában - tette hozzá a polgármester.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!