1p

Magyar ügyvezetőt nevezett ki a Kraft Foods lengyelországi leányvállalatának vezetésére. Novák Zoltán (43) 2012. július 1-től tölti be a Kraft Foods Polska igazgatótanácsának elnöki tisztségét.

Novák Zoltán

A szakember két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fogyasztói (FMCG) piacon; korábban az Imperial Tobacconál, a Pepsi Cola Internationalnél és az Electroluxnál is dolgozott.

Novák Zoltán közel 7 éven át irányította a Kraft Foods Hungáriát és a Győri Keksz Kft.-t. 2006-ban csatlakozott a világ második legnagyobb élelmiszergyártójához. Vezetése alatt zajlott le a Győri Keksz felvásárlása és sikeres integrációja. Novák irányítása alatt a Kraft Foods termék-kategóriáinak árbevétele dinamikusan növekedett, s a cég vezető pozíciókat szerzett a csokoládé, keksz és cukorka piacokon.

A magyar szakember Stefan Golonkát váltja a lengyel iroda élén, aki közel 20 évig vezette a Kraft Foods Polskát.

A Kraft Foods Hungária új ügyvezetőjének személyéről a későbbiekben nyújt tájékoztatást a társaság.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!