2p

Az easyJet Thomas Haagensent nevezte ki Svájc, Ausztria és Kelet-Európa, így Magyarországért is felelős új regionális vezérigazgatójává. A szakember szorosan együttműködik Peter Voets-szal, aki a Svájc, Ausztria és Kelet-Európa térség Genfben székelő regionális marketingigazgatója.

Thomas Haagensen

Thomas Haagensen a Tetra Pak lausanne-i székhelyén kezdte szakmai pályafutását. Az üzleti élet számos - többek között a termékmenedzsment, az új üzleti lehetőségek fejlesztése, a Global Satisfaction, azaz a globális elégedettség, valamint a marketing és értékesítés - területén szerzett tapasztalatot. 2004 és 2008 között a Libanonért és Szíriáért felelős marketing és értékesítési igazgatói posztot töltötte be, bejrúti székhellyel.

Pályafutása során Thomas Haagensen számos olyan kulcsfontosságú munkakörben dolgozott, ahol üzleti szervezeteket és folyamatokat forradalmasított. Libanonban erős növekedési tervet és jó kapcsolatot épített ki az ügyfelekkel, amelyek jelentős bevétel-növekedést eredményeztek.

Thomas a lausanne-i HEC üzleti iskolában szerezte diplomáját közgazdász szakon. A svájci születésű szakember több nemzetiségű családból származik, és folyékonyan beszél angolul, franciául és németül. Házas, egy leánygyermek édesapja. Személyes érdeklődési területe az utazás, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!