<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

Az Apple magyarországi képviseletét ellátó MDS Holding hazai leányvállalatának élén megerősítették Majorosi Miklóst.

Majoros Miklós

Az Apple magyarországi képviseletét ellátó legnagyobb, Amerikán kívüli viszonteladó, az MDS Holding hazai leányvállalatának ügyvezető igazgatói pozícióját 2009. január 1-étől Majoros Miklós látja el. A szakember 2008. május 1-étől dolgozik az Apple hazai képviseleténél, ahol kinevezéséig megbízott ügyvezető igazgatóként, valamint kereskedelmi igazgatóként segítette az Apple termékek magyarországi értékesítését.

"Az elmúlt nyolc hónap rendkívül mozgalmas volt számunkra. Elkészítettük a Mac OS X Leopard operációs rendszer, és az iWork ’08 szoftvercsomag magyar nyelvű változatait, valamint megkezdtük a magyar nyelven is elérhető Parallels Desktop for Mac 4.0 értékesítését. Eredményeink közé sorolható szintén, hogy 2008-ban két új Apple Premium Reseller (APR) márkabolttal bővült a hazai értékesítési hálózatunk: a hatodik budapesti APR üzlet mellett az első vidéki márkabolt is megnyitotta kapuit Debrecenben" – mondta Majoros Miklós, az Apple magyarországi képviseletét ellátó vállalat ügyvezető igazgatója.

A villamos-üzemmérnök szakember közel két évtizedes multinacionális környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezik az IT disztribúció és az ügyfélkapcsolatok kezelése terén. Jelenlegi kinevezéséig kilenc éven át a Hewlett-Packard Magyarország Kelet-közép Európai kellékanyag üzletágának kereskedelmi igazgatójaként dolgozott.

Karrierjét a Libra-Computer Kft.-nél (HP Buda) kezdte, majd az Tech Data Distribution magyarországi képviseletéhez (az egykori C2000 Kft.-hez) igazolt át, ahol a Hewlett-Packard termékekkel foglalkozó üzletág vezetőjeként tevékenykedett.

További menedzserekkel kapcsolatos karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.