<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Nagy Márton már nem felel a pénzügyi stabilitásért – vette észre ki a Magyar Közlöny pénteki számában a vg.hu. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke megmarad a hitelezésért és monetáris politikáért felelős alelnökként.

Múlt héten a 24.hu írta meg, hogy inog a jegybank szakmai irányítójaként számontartott Nagy Márton széke, és hogy előfordulhat, hogy Matolcsy György, az MNB elnöke elmozdítja tőzsdeelnöki pozíciójából. A lap informátorai arról beszéltek, hogy megromlott a jegybankelnök és a korábbi jobbkezének tartott Nagy Márton alelnöknek a viszonya.

Nagy Márton egyre kevesebb területért felel

A tőzsdeelnöki poszton a váltás azóta, március elsejével meg is történt. Akkor a jegybank közleménye és Végh Richárd is tervezett váltásról beszélt, mert az elmúlt évben olyan eredményeket sikerült elérni, amelyek nyomán már nincs szükség a tőzsde irányításában a közvetlen jegybank-alelnöki felügyeletre.

A lapnak korábban Nagy cáfolta, hogy megromlott volna a viszonya Matolcsy Györggyel.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.