1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Hankook rácalmási gyárának bővítéseként felépített, 56 ezer négyzetméter alapterületű új üzemcsarnokban megkezdődött a termelés; a teljes kapacitást a nyár végére éri el az üzem - mondta a cég kommunikációs menedzsere.

Roy Katalin tájékoztatása szerint a 2007-ben átadott gyár első ütemének építésére, valamint a 2009-ben megkezdett, s mostanra befejezett kapacitásnövelő bővítésre összesen 550 millió eurót költött a Hankook, s a világ egyik legkorszerűbb gumiabroncs gyártó üzemét építette fel Rácalmáson.

Jelenleg napi 30 ezer személygépkocsi abroncs készül a gyárban. Ez a teljes kapacitás elérésével napi 34-35 ezer darabra nő, ami azt jelenti, hogy évi 11 millió gumiabroncs kerül majd ki az európai és a FÁK országok piacaira a dél-koreai cégcsoport magyarországi gyárából.

A fejlesztéssel 400 új munkahelyet teremtett, s jelenleg több mint 1900 dolgozót foglalkoztat a rácalmási üzem.

Munkavállalóinak egy részét a dunaújvárosi szakközépiskolával, valamint öt regionális munkaügyi központtal együttműködve, saját maga képezi ki a cég.

Vidéki szakembereinek elhelyezésére munkásszállót épített, ezt a héten adják át.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!