<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Az 1998-as világbajnokság győztese, a francia válogatott eddig nem szerepelt valami fényesen. A csapat erejéből csupán két döntetlenre futotta, így az utolsó fordulóban csak többgólos győzelem esetén jutnak tovább a gallok. Boris Bourdin, a Győri Keksz Kft. vezére az mfor.hu Menedzsertipp játékában mégis úgy véli, a csapat megoldja a feladatot.

Zidanék eddigi teljesítménye csupán kritikát váltott ki a nézőkből, pedig a világbajnokság előtt még favoritként beszéltek a franciákról. A csapat azonban gyatra játékot produkálva a svájciak ellen gól nélküli döntetlent játszott. A gyenge első kör után mindenki javulásra számított, és a koreai csapat ellen gyorsan vezetést is szereztek Domenech edző fiai. Az ázsiai csapat azonban harcos játékkal végül döntetlenre mentette a találkozót, így most a franciák várhatják a legnehezebb helyzetben az utolsó kört.

Öröm az ürömben a gallok számára, hogy a továbbjutáshoz szükséges legalább kétgólos győzelmet Togo ellen kell megszerezniük. A nem túl acélos afrikai csapat számára két vereség után gyakorlatilag véget ért a vb, várhatóan a francia válogatott is tudja hozni ellenük a kötelező győzelmet. Így véli a Győri Keksz vezérigazgatója, Boris Bourdin is, aki szerint honfitársai a szükséges két góllal győzik le Togót. Nem ennyire biztos ugyanakkor a trikoloros nemzeti tizeneggyel kapcsolatban a hazai közvélemény: egy tegnap közölt francia felmérés alapján a megkérdezettek közel 60 százaléka szerint el fog vérezni a csapatuk.

Ami ugyanakkor a csapat mellett szól, véli Boris Bourdin, hogy a francia válogatottnak - ebben az összeállításban - ez az utolsó esélye: Zidane, Thuram, Makelele, Barthez és Wiltord számára több ilyen nagy torna már valószínűleg nem adatik meg, így mindent meg fognak tenni a győzelemért. A válogatott egyébként jó elegye a fiatal tehetségeknek, és a rutinos "öreg rókáknak", épp ezért a botladozások ellenére is komoly esélyesei a vb-nek.

Ami a másik találkozót illeti, mindkét csapat számára a győzelem jelentene biztos továbbjutást. Gyengébb francia teljesítmény esetén azonban mind a svájci, mind a koreai csapat továbblép, így elképzelhető, hogy egyik gárda sem fog feleslegesen kockáztatni. A Győri Keksz Kft. vezérigazgatója úgy véli, 1-1-es végeredmény születik a találkozón, amivel az alpesi ország léphet a következő körbe.

Mivel a világbajnokság közönsége inkább férfi, míg a Danone elsődleges célcsoportja a nők, így sem a Győri Keksz Kft., sem az anyavállalata nem indított külön promóciót az eseményre. A francia vállalat azonban saját kapuin belül figyel a vb-re, amit jelez, hogy - azzal egy időben - idén is megrendezi a Danone Világbajnokságot. A kétévente sorra kerülő futballtornán a Győri Keksz is részt vesz egy férfi és egy női csapattal, az igazgató ez utóbbi gárdától vár kiemelkedő eredményt.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.