2018. január 23. 11:52

A korábban a piacot fölényesen uraló RTL rosszul kezdte az idei évet, a hétköznapok estéin sokszor gyengébb nézettséget értek el, mint a TV2. Februárban azonban ők is erősítenek.

A várakozásnak vége! Elindul 2018 legjobban várt műsora A Fal, a sorsfordító game show, közölte az RTL Klub. A hangzatos felütést kicsit szarkasztikusan kommentálva arra juthatunk, hogy leginkább az RTL-nél várhatták a műsor indulását, hiszen az év első három hétben nagyon sokszor verték meg őket a hétköznap estéken, amire a korábbi másfél évtizedben csak elvétve volt példa. A csatorna azért is került lépéskényszerbe, mert a TV2 számait erősen felfele húzó Piramis című vetélkedő nem ér véget januárban, hanem újabb részekkel folytatódik. Erre rátesz egy lapáttal az, hogy a TV2 legsikeresebb vetélkedője, az Áll az alku is képernyőre kerül február elején.

Korábban: Éledezik az RTL, de a Piramis verhetetlen

A fenti műsorokkal szemben pedig vélhetőleg még jobban lemaradna az RTL korábban mindent vivő, ám az utóbbi időben megcsappant népszerűségű párosa, a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest. A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott vetélkedőt február 5-től, minden hétköznap este 19:05 órától láthatják a nézők, amivel van rá esély, hogy visszabillentheti a mérleget a saját javukra.

A premier előtti adások nagyon jó számokat hoztak


Kifejezetten érdekes lesz, hogy a TV2 a mostani műsorsávban fogja-e hagyni a Piramist, amely az RTL szerint A Fal egyszerű lenyúlása, vagy 7 órára Gundel Takács Gábor műsora kerül, és azt követően jönnek Stohl Andrásék.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az őszi időszakban az RTL Klub külföldön két adást felvett A Fal című vetélkedőből, így megelőzve a TV2-t. Magyarországon , hasonlóan a világ más országaihoz sikert elért formátum. A csatorna szerint tökéletesen kidolgozott és felépített monumentális, egyedi látványvilágot adó díszletben, gondosan kiválasztott szereplőkkel forgatott gameshow-ban feszültségben nem lesz hiány. A szerencsés játékosok pedig akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek.

mfor.hu