2018. január 23. 11:52

A korábban a piacot fölényesen uraló RTL rosszul kezdte az idei évet, a hétköznapok estéin sokszor gyengébb nézettséget értek el, mint a TV2. Februárban azonban ők is erősítenek.

A várakozásnak vége! Elindul 2018 legjobban várt műsora A Fal, a sorsfordító game show, közölte az RTL Klub. A hangzatos felütést kicsit szarkasztikusan kommentálva arra juthatunk, hogy leginkább az RTL-nél várhatták a műsor indulását, hiszen az év első három hétben nagyon sokszor verték meg őket a hétköznap estéken, amire a korábbi másfél évtizedben csak elvétve volt példa. A csatorna azért is került lépéskényszerbe, mert a TV2 számait erősen felfele húzó Piramis című vetélkedő nem ér véget januárban, hanem újabb részekkel folytatódik. Erre rátesz egy lapáttal az, hogy a TV2 legsikeresebb vetélkedője, az Áll az alku is képernyőre kerül február elején.

Korábban: Éledezik az RTL, de a Piramis verhetetlen

A fenti műsorokkal szemben pedig vélhetőleg még jobban lemaradna az RTL korábban mindent vivő, ám az utóbbi időben megcsappant népszerűségű párosa, a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest. A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott vetélkedőt február 5-től, minden hétköznap este 19:05 órától láthatják a nézők, amivel van rá esély, hogy visszabillentheti a mérleget a saját javukra.

A premier előtti adások nagyon jó számokat hoztak


Kifejezetten érdekes lesz, hogy a TV2 a mostani műsorsávban fogja-e hagyni a Piramist, amely az RTL szerint A Fal egyszerű lenyúlása, vagy 7 órára Gundel Takács Gábor műsora kerül, és azt követően jönnek Stohl Andrásék.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az őszi időszakban az RTL Klub külföldön két adást felvett A Fal című vetélkedőből, így megelőzve a TV2-t. Magyarországon , hasonlóan a világ más országaihoz sikert elért formátum. A csatorna szerint tökéletesen kidolgozott és felépített monumentális, egyedi látványvilágot adó díszletben, gondosan kiválasztott szereplőkkel forgatott gameshow-ban feszültségben nem lesz hiány. A szerencsés játékosok pedig akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.