1p

Becsei András lett az OTP Jelzálogbank Zrt. vezérigazgatója, Kovács Antal pedig az igazgatóság elnöke - közölte az OTP Jelzálogbank Zrt. pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Becsei András

Kovács Antal mellett az igazgatóság tagjai április 24-től Becsei András, és Máriás György - mindketten belső tagok -, valamint külső tagként  Roskó Zoltán és Kovács Attila.

Az OTP Bank április 15-én jelentette be, hogy Gyuris Dániel vezérigazgató-helyettes távozik a banktól, munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik. Ezzel egyidejűleg Gyuris Dániel OTP Jelzálogbank Zrt.-nél és OTP Lakástakarékpénztár Zrt.-nél betöltött elnök-vezérigazgatói pozíciója is megszűnt, valamint valamennyi egyéb, a bank érdekeltségeiben viselt tisztségéről lemondott. Az OTP Jelzálogbank Zrt. irányítását átmenetileg Máriás György vezérigazgató-helyettes látta el.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!