TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Flottamegújításról írt alá megállapodást szerdán a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője, a Budapest Airport és a Mercedes-Benz Hungária Kft.

Az egyezmény szerint a jövőben a Budapest Airport járműflottájának frissítéséhez Mercedes típusú járműveket vásárol. A repülőtérnek mintegy 250 járműve van, ezek lecserélése fokozatos lesz. A megállapodás részét képezi emellett, hogy a repülőtéren a Mercedes különleges reklámlehetőségeket kap.

Ingo Fröhlich, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója az aláírást megelőző sajtótájékoztatón azt mondta, a megállapodás szerint integrált szervizcsomagot és járművezető-képzést is biztosítanak a Budapest Airportnak és számukra stratégiai fontosságú, hogy jelen legyenek a repülőtéren, mert így évi 9 millió utasnak is be tudják mutatni termékeiket.

Jost Lammers, a Budapest Airport ügyvezető igazgatója beszédében azt hangsúlyozta, hogy egy évvel ezelőtt nézték át a reptéri flottát, amely nagyon sok járműfajtából áll, az egységesítéshez ez a megállapodás jó lehetőséget biztosít.

Az autópark új tagjai modern és gazdaságos motorokkal érkeznek a Budapest Airporthoz, így a károsanyag-kibocsátás is csökkenhet, a gyártó 4 év, vagy 120 ezer kilométer futásteljesítményig ingyen végzi a járművek szervizelését. A flottában megtalálható lesz a Magyarországon gyártott B-osztályú Mercedes is.

A sajtótájékoztatót követően az újságírók a repülőtér lezárt 1-es futópályáján ki is próbálhatták a Mercedes több típusát, a Budapest Airport pedig felvonultatta a flottában jelenleg fellelhető Mercedeseket: téli úttisztító járműveket, tűzoltó- és mentőautókat.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.