2014. november 26. 18:55

Flottamegújításról írt alá megállapodást szerdán a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője, a Budapest Airport és a Mercedes-Benz Hungária Kft.

Az egyezmény szerint a jövőben a Budapest Airport járműflottájának frissítéséhez Mercedes típusú járműveket vásárol. A repülőtérnek mintegy 250 járműve van, ezek lecserélése fokozatos lesz. A megállapodás részét képezi emellett, hogy a repülőtéren a Mercedes különleges reklámlehetőségeket kap.

Ingo Fröhlich, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója az aláírást megelőző sajtótájékoztatón azt mondta, a megállapodás szerint integrált szervizcsomagot és járművezető-képzést is biztosítanak a Budapest Airportnak és számukra stratégiai fontosságú, hogy jelen legyenek a repülőtéren, mert így évi 9 millió utasnak is be tudják mutatni termékeiket.

Jost Lammers, a Budapest Airport ügyvezető igazgatója beszédében azt hangsúlyozta, hogy egy évvel ezelőtt nézték át a reptéri flottát, amely nagyon sok járműfajtából áll, az egységesítéshez ez a megállapodás jó lehetőséget biztosít.

Az autópark új tagjai modern és gazdaságos motorokkal érkeznek a Budapest Airporthoz, így a károsanyag-kibocsátás is csökkenhet, a gyártó 4 év, vagy 120 ezer kilométer futásteljesítményig ingyen végzi a járművek szervizelését. A flottában megtalálható lesz a Magyarországon gyártott B-osztályú Mercedes is.

A sajtótájékoztatót követően az újságírók a repülőtér lezárt 1-es futópályáján ki is próbálhatták a Mercedes több típusát, a Budapest Airport pedig felvonultatta a flottában jelenleg fellelhető Mercedeseket: téli úttisztító járműveket, tűzoltó- és mentőautókat.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.