2017. július 15. 14:07

A létesítményt felszámolásból vette meg a felcsúti polgármester Konzum Nyrt.-jének érdekeltségébe tartozó BLT Group.

Új objektumot tereltek Mészáros Lőrinc közelébe: a felcsúti polgármester Konzum Nyrt.-jének érdekeltségébe tartozó BLT Group megvette Balatonakali óriáskempingjét, írja a Magyar Időkre hivatkozva az Index. A BLT a friss szerzeményt felszámolásból vásárolta meg.

(balatonakali.hu)

A 3,6 hektáros Strand-Holiday Kempinghez a hivatalos promóanyagok szerint „extra hosszú partszakasz, parti parcellák, szabadtéri színpad, éttermek és üzletek, főszezonban napozó és horgászstégek” tartoznak, és itt van az északi part egyik leghosszabb vízicsúszdája is.

Mészáros Konzumja még tavasszal szállt be a magyar tenger kempingbizniszébe, amikor megvették a 12 kempinget üzemeltető Balatontouristot. Ismét kiváló volt a felcsúti polgármester ütemérzéke: a kormány tavaly december végi határozatában ötmilliárd forintot adott a balatoni kempingek fejlesztésére.

FRISSÍTÉS:  Balatonakali önkormányzata jelezte, hogy a csúszda nem a kemping része, az az önkormányzati strand területén áll. A csúszda tulajdonosa az eladott kempinget jelenleg még üzemeltető vállalkozó, aki egy megállapodás alapján közösen üzemelteti a csúszdát az önkormányzattal.

mfor.hu