2p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		

Gyümölcsöző kapcsolat alakult ki a Vasas Sport Club és Garancsi zászlóhajója, a Market Zrt. között.

Nem is olyan régen számoltunk be arról, hogy a Market Építő Zrt. és a Vasas Sport Club július 17-én szerződött az új kézilabdacsarnok kivitelezésére, melyért Garancsi István cége nettó 1,19 milliárd forintot fog kapni, ha minden jól megy. Most újabb szerződést tettek közzé, mely alapján még egy ennél is zsírosabb melót csípett meg a Market Zrt.

Augusztus 1-jei dátummal szerződött a Vasas a Market Zrt. és a bajai székhelyű "EMEL" Épkerszolg Kft-vel a Folyondár Sportközpont komplex fejlesztésének kivitelezésére. A munkáért összesen nettó 2,95 milliárd forintot kapnak majd a vállalkozók. Az új sportközpontban lesz egy multifunkcionális sportlétesítmény lesz, melynek része

  • a Magyar Röplabda Szövetség által NB, Challenge Kupa, CEV Kupa versenyek rendezésére hitelesített 600 fős fix lelátóval rendelkező röplabdacsarnok,
  • 200 fős fix lelátóval rendelkező tornacsarnok,
  • tetőszinti nyitott sportpálya,
  • valamint ki kell alakítani a fentiek sporttechnológiai kiszolgáló és üzemeltetési egységeit,
  • és a külső felszíni parkolókat.
Garancsi István

Az új csarnoknak 2019-re kell majd készen lennie a szerződés szerint, a munkálatokban alvállakozók is a nyertes cégek segítségére lesznek. A szerződés mellékletében 3 társaságot tüntettek fel:

  • a budapesti székhelyű, elektronikai munkákra szakosodott Vilati Szerelő Zrt.,
  • a felcsúti székhelyű Huszár Team Kft., melynek fő tevékenységként a mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás van megjelölve,
  • valamint a szintén budapesti Merkon Kft., mely elsősorban konténeres hullaédkszállítással foglalkozik, de a földunkák területén is jártas.

Székely Sarolta
mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.