1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Magyar befektetői érdeklődés mutatkozik a győri gyógyszálló-beruházás iránt - mondta Horváth Cs. Attila, a Rába Quelle Fürdőt működtető kft. általános igazgatója.

Tájékoztatása szerint a szolgáltatások teljes körűvé tételéhez szükség van gyógyszállóra az élmény- és termálfürdő közelében. A befektető kilétéről egyelőre nem nyilatkozott, annyit azonban elmondott, hogy 200-250 szobás létesítményben gondolkodnak. A négycsillagos szálló beruházási költsége akár 4 milliárd forintra is rúghat.

A Rába Quelle Kft. négy év alatt összesen mintegy 400 millió forintot invesztált a szolgáltatások színvonalának fenntartására, jobbítására - közölte Horváth Cs. Attila. Az általános igazgató kitért arra, hogy a közeljövőben szeretnék a fürdőt bővíteni: fedett medencében gondolkodnak, hogy az évente közel félmilliós vendégforgalmat bonyolító létesítményben az úszni vágyók is hódolhassanak kedvtelésüknek. Erről tárgyalásokat folytatnak a tulajdonos önkormányzattal és a Pannonvíz Zrt.-vel.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!