<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az Alfa Busz 2002 Járműgyártó Kft. eszközeit, berendezéseit és készletét zárolták ugyan, és március óta nem rendelkeznek az alapvető közműszolgáltatásokkal sem, a buszgyártói tevékenységről nem kíván lemondani a cég - írta keddi számában a Napi Gazdaság.

Jelenleg is tárgyalnak olyan, Európai Unión kívüli buszgyártó nagyvállalatokkal, amelyek az uniós piacra termelő európai bázisukat Magyarországon alakítanák ki.

A Napi Gazdaság szerint a tárgyalások célja, hogy az Alfa Busz nemzetközi együttműködő partnere legyen egy külföldi vállalatnak, ez pedig végső soron a busziparba való visszatérést jelentheti a magyarországi cégnek.

A társaság március elején került csődvédelem alá.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.