1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az Alfa Busz 2002 Járműgyártó Kft. eszközeit, berendezéseit és készletét zárolták ugyan, és március óta nem rendelkeznek az alapvető közműszolgáltatásokkal sem, a buszgyártói tevékenységről nem kíván lemondani a cég - írta keddi számában a Napi Gazdaság.

Jelenleg is tárgyalnak olyan, Európai Unión kívüli buszgyártó nagyvállalatokkal, amelyek az uniós piacra termelő európai bázisukat Magyarországon alakítanák ki.

A Napi Gazdaság szerint a tárgyalások célja, hogy az Alfa Busz nemzetközi együttműködő partnere legyen egy külföldi vállalatnak, ez pedig végső soron a busziparba való visszatérést jelentheti a magyarországi cégnek.

A társaság március elején került csődvédelem alá.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!