2010. június 17. 06:49

A Fidesz pár napon belül végrehajtja az egyik legsikeresebb – az elmúlt két évben több mint 7-7 milliárd nyereséget termelő – állami cégnél, a Magyar Posta Zrt.-nél is a már megszokott vezetőcserét - írta pontosan meg nem nevezett forrásra hivatkozva a Népszava csütörtöki számában.

A napilap információi szerint a társaság éléről távozik Szűts Ildikó, aki két évig vezérigazgatóként irányította a céget. A Népszava úgy tudja: elhagyja a posta igazgatósági elnöki székét Csáki György is.

A lap információi szerint a posta elnöki székébe visszatér az a Kalmár István, aki 2000 novembere és 2002 júniusa között elnök-vezérigazgatóként regnált a társaság élén. Az operatív irányítás pozíciójába még nem találtak alkalmas szakembert, bár felmerült az is, hogy Kalmár – mint korábban – ismét egy fenékkel ülné meg a két széket - írta a lap.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.