1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Generali Biztosító Zrt. néven működik tovább a Generali-Providencia biztosító társaság, egyúttal megújul a cégcsoport arculata és logója is - közölte a cég szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a rövidebb név a biztosító vállalati kultúráját hivatott tükrözni, azt a törekvést, hogy a társaság egyszerűsítse ügymenetét, rövidítse az adminisztrációt, a kárrendezési időt és a sorban állást. Ennek eredménye, hogy a Generali kárszakértői 24 órán belül felveszik a kapcsolatot a károsulttal, a vagyonkárok nagy részét átlagosan két napon belül le is zárják, gépjárműkárok esetében pedig két napon belül megtörténik a szemle.

A nemzetközi Generali cégcsoport világszinten még egységesebb csoportként kíván fellépni a jövőben. Ennek érdekében egyebek közt a használatban lévő több mint 100 féle különböző oroszlános logó helyett azonos logót vezet be az egész világon.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!