TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A következő fél évben 3 millióval nőhet az online banki szolgáltatásokat használók száma Európában, áll a Nielsen-Netratings friss felmérésében.

Hozzávetőlegesen 18,6 millió európai látogatott online banki oldalakat, ez 3 millióval több, mint amennyit 6 hónappal korábban mértek. A növekvő számok ellenére a használat meglehetősen egyenetlen földrajzi eloszlást mutat. Miközben Hollandiában és Svédországban kimagasló az elektronikus bank használat, miközben máshol meglehetősen ritkán intézik az emberek az interneten keresztül pénzügyeiket. Ráadásul a látogatók sem mindig veszik igénybe a szolgáltatásokat, míg a hollandoknál a látogató-használó arány 97 százalékos, addig ez a németeknél csak 60 százalék.

A tanulmány szerint emellett a brit piac igen fejlett még, hiszen mintegy 5 millióan intézik otthonról a neten keresztül pénzügyeiket, míg 7 millióan mind otthonról, mind a munkahelyükről igénybe veszik az online-bank szolgáltatásokat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.