2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Több cloud szolgáltatóval is együttműködést tervez az SAP annak érdekében, hogy ők is tudják kínálni az SAP minősített, felhő alapú HANA infrastruktúrát és alkalmazásokat.

Jelenleg 12 szolgáltatóval folynak az egyeztetések, melyek összesen 580 adatközpontot jelentenek világszerte. A nyilvánosságra hozott partnerek között olyanok találhatóak, mint China Datacom, Fujitsu, Hitachi Data Systems, HP, IBM, Swisscom, T-Systems, Verizon, VMware.

A cég szerint a referencia architektúra, minimális szolgáltatási szintek, és adatvédelmi szabályok meghatározása az egyszerűbb igénybevételt teszik lehetővé a heterogén alkalmazáskörnyezettel rendelkező ügyfeleknek, akik így választhatnak majd, hogy a felhőbe költöztetni kívánt SAP rendszerüket az SAP-tól, vagy cloud partnerétől veszik igénybe.

"Az SAP valóban megérti, hogy sikerében milyen szerepet tölt be az ökoszisztémája. Nagyon hatékony volt például, ahogy piaci elérését növelte a hagyományos bevezetéseknél. Ahogyan most a világ a felhő, a hosztolt szolgáltatások fele halad, az SAP-nak lehetősége nyílik az ökoszisztémát a végfelhasználók előnyére fordítani" - mondta Darren Bibby, az IDC alelnöke. A piacelemző szerint idén 25 százalékkal nő a globális felhő piac, mely eléri a 100 milliárd dollárt.

Az SAP bír jelenleg a legtöbb felhasználóval, 35 millióan használják világszerte a szoftvercég cloud megoldásait. Éves alapon legutóbb 130 százalékkal nőtt az e területről származó bevétel.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!