<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Szentkirályi Ásványvíz új reklámkampányában egy magyar labdarúgó fenomén, Puskás Ferenc fog feltűnni. A néhai sztár a portugál Luis Figó utódja lesz.

Modern videótechnika alkalmazásával készülnek a Szentkirályi Ásványvíz új reklámfilmjei, melynek sztárja Puskás Öcsi lesz. A valaha élt legjobb magyar labdarúgó a korábbi aranylabdás, Luis Figo utódja lesz, jelentette be a vállalat csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Az előző reklámarcot, Figót két éve, 2008 márciusában mutatták be a hazai sajtó képviselőinek. Az akkori kampány szpotja a magyar viszonyokhoz képest meglehetősen nagyratörő volt, hiszen nemcsak a főszereplő, Figo klasszis a maga műfajában, de a reklámfilm rendezésére is nemzetközi tekintélynek örvendő szakembert szerződtetettek. A két nap alatt rögzítésre került reklámfilmet Guy Nattiv dirigálta, aki a 2002-es Nemzetközi Berlini Filmfesztivál rövidfilm kategóriájában kapott Kristály Medve díjat. 40 fős stáb segítette a rendezőt, és a film forgatása miatt rövid időre az üzem egyes területein leállították a termelést. A kész anyaggal a hazai közönség áprilistól találkozhatott, akkor indult a labdarúgó közreműködésével a Szentkirályi kampánya.

Érdekesség volt, hogy miközben előzetesen a társaság igazgatója Balogh Levente a nemzetközi piaci jelenlét erősítésével magyarázta a világsztár igazolását, addig a cégvezető a kampány kapcsán leszögezte, hogy az új reklámarccal kötött kétéves szerződés értelmében csak a magyar piacon futott a reklámfilm.

Az új reklámarc, Puskás Ferenc 1950 és 1954 között a magyar nemzeti futballválogatott csapatkapitánya volt. Az aranycsapat vezetésével érte el egyik legnagyobb sikerét a magyar nemzeti tizenegy, az 1954-es berni világbajnokságon második lett a csapat, igaz ezt akkor a közvélemény óriási kudarcként élte meg.

Az 1956-os forradalom leverésének hírére külföldön, először Bécsben maradt, ahová rövidesen felesége és gyermeke is követte. Később Spanyolországba költözött, ahol 1958-ban a Real Madrid játékosa lett. Nevéhez fűződik a BEK-döntők (ma BL) legtöbb gólja, négyszer talált be az 1960-as BEK döntőben az Eintracht Frankfurt ellen 7:3-ra megnyert mérkőzésen.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.