2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Rábai Dániel a Continental konszern kormányzati, érdekképviseleti és társadalmi kapcsolataiért, belső folyamatainak összehangolásáért, valamint a sajtókommunikációs platformok egységes kezeléséért felel.

Rábai Dániel

A Continental konszern magyarországi képviselőjévé nevezték ki a gumiabroncs kereskedelmi központ ügyvezetőjét, a Magyar Gumiabroncs Szövetség elnökét, Rábai Dánielt. Az új feladatkör egyik fő célja, hogy a Continental hazánkban működő gyártási és kereskedelmi egységei még hatékonyabban hangolják össze gazdasági érdekeiket és belső folyamataikat, valamint markánsabb, közös üzenetek mentén jelenhessenek meg a magyarországi sajtóban. A világ egyik vezető autóipari beszállítója és gumiabroncs-gyártója áprilisban kötött stratégiai együttműködési megállapodást a magyar kormánnyal. A jövőben a kormányzati egyeztetéseken is az új "nagykövet" képviseli majd a cégcsoportot.

Rábai Dániel kereskedelmi közgazdászként végzett a Szolnoki Főiskolán (korábban Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola), szakképesítéseit PR, marketing és reklám területeken szerezte. Szakmai pályafutását 2000-ben a Continental leányvállalatánál, a 'pneus expert' franchise hálózatot üzemeltető FSG Hungaria Kft-nél kezdte kereskedelmi és marketing területeken. 2004-ben került a Continental Hungaria Kft-hez, ahol az Autósház üzletág, a gépjármű lízing cégek és új disztribúciós területek fejlesztésével bízták meg. Időközben szakképesítéseit angol-magyar akkreditált fordítói vizsgával bővítette. Ezt követően többéves nemzetközi tapasztalatra tett szert Ausztráliában, ahol üzletfejlesztéssel foglalkozott. 2009 óta a Continental Hungaria Kft. ügyvezetője, 2012-ben a Magyar Gumiabroncs Szövetség elnökének választották.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!