2012. december 11. 13:25

A Ringier után a Chellohoz igazolt Radnai Péter.

Radnai Péter készítette elő a Ringier televíziós tartalomgyártási stratégiájával kapcsolatos előkészítő feladatokat, a szakember 2013. január 2-tól a Chello Central Europe produkciós igazgatói pozícióját tölti be.

Radnai 2012 februárjától volt a Ringier televíziós produkciós vezetője. Irányítása alatt létrejött a Ringier önálló központi web-televíziós szerkesztősége, amely a cég online oldalainak videós tartalmait készíti, valamint útjára indult az első hazai online bulvár videómagazin, a Blikk Mixer.

A szakember előkésztette a hamarosan induló Nemzeti Sport Online heti videó magazinját, amely formájában a Blikk online-on már sikeresen futó Mixer című műsor mintájára sport tematikára fog épülni, valamint azokat a feltételeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a Ringier 2013-ban kereskedelmi televíziókkal együttműködve műsorgyártásban is hasznosíthassa az integrált szerkesztőségeiben készülő tartalmakat.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.