2012. február 2. 17:04

2012. február 1-től Radnai Péter televíziós produkciós vezetőként folytatja pályafutását a Ringiernél. Radnai Péter már a tavalyi évben is együttműködött a Ringierrel, 2011. június közepétől külsős tanácsadóként segítette a Ringier videós és online tévés tartalmainak fejlesztését.

Radnai Péter

A Ringier 2012-ben belép a televíziós műsorgyártás piacára, televíziós társaságok számára készít produkciókat, melyeket digitális és print tartalmaival integráltan kínál. Így lehetőség nyílik a multiplatformos tartalomgyártásra és a hatékony keresztpromócióra is.

Radnai Péter feladata lesz a Ringier által gyártandó televíziós műsorok stratégiájának kialakítása, a műsorok, gyártócégek és alvállalkozók felkutatása, a produkciók lebonyolításának koordinálása a pályázattól a megrendelésen át a kivitelezésig. Radnai feladata ezen kívül a Ringier meglévő online videós tartalmainak fejlesztése.

Radnai Péter ezt megelőzően a Chello Central Europe tartalomfejlesztési vezetője volt. 2004-2010-ig a Playboy főszerkesztője. Korábban az RTL Klub és a TV2 több műsorának producere – főszerkesztője. Szakmai karrierjét a Magyar Televízióban kezdte, az ott töltött 10 év alatt dolgozott a Híradónál, az Egyenlegnél, a Panorámánál, a Reggelnél, három évig volt a Magyar Televízió moszkvai tudósítója.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu