TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az America Online Inc. (AOL) tagjai az ünnepek alatt minden eddiginél többet költöttek.

Az America Online Inc. (AOL) mai beszámolója szerint tagjai a karácsonyi ünnepek alatt minden eddiginél többet, 4,6 milliárd dollárt költöttek. A fenti szám amely meghaladja az elemzői várakozásokat azt is mutatja, hogy tagként többet költenek az emberek az interneten, mint egyszerű felhasználóként.

Noha néhány e-commerce cégnek nem volt túl boldog a karácsonya, abban azért az elemzők többsége egyetért, hogy jelentősen nőttek az online értékesítések.

A Merrill Lynch elemzése rámutat arra, hogy az AOL 4,6 milliárdos értékesítése 84%-os erősödést jelent, és az AOL 26 millió tagja biztos alapot jelent, és várhatóan az idei évben további növekedést fognak felmutatni.

A Jupiter Media Metrix elemzésében a 2000 ünnepi forgalomra 11.7 milliárd dollárt várt, amelyből az AOL teljesítménye 46%-ot tett ki. Ez az adat azt mutatja, hogy tagjaik jóval többet vásárolnak, mint az átlagos netezők. Ezt látszik alátámasztani az is, hogy a tagok 75 %-a vásárolt már online, és a karácsonyi e-bevásárlók 95 %-a véli úgy, hogy a következő hat hónapban ezt újra megteszi.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.