<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Michael Schumacher hétszeres Forma 1-es világbajnok lesz a Bacardi Globális Társadalmi Felelősség Nagykövete. A szeszesitalokat gyártó cég célja, hogy a kampánnyal felhívják a figyelmet az ittas vezetés következményire - áll a cég közleményében.

A kampány üzenete, hogy "Ne igyál, amikor vezetsz!", az akció keretében reklámokkal és PR-tevékenysággel próbálja a Bacardi elérni célját.

„Mint a világ egyik vezető égetett szeszes italokat gyártó vállalata eleget teszünk kötelezettségünknek, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a felelősségteljes alkoholfogyasztásra” - nyilatkozta Andreas Gembler,  a Bacardi Limited elnök-vezérigazgatója.  

„Gratulálok a Bacardi Limitednek ezért a kezdeményezésért, amellyel világszerte segítenek felhívni a sofőrök figyelmét erre a kérdésre” - tette hozzá Schumacher.

A Bajnokok Felelősen Fogyasztanak Alkoholt kampányt kezdetben 40 országban indítják útnak. A Michael Schumacher szereplésével készült hirdetés 15 illetve 20 másodperces kivitelben lesz látható a televízióban, a mozikban és az online médián keresztül. A hirdetés szövege, amely Michael szájából hangzik el, így szól: „Amikor inni megyek, a kocsim otthon marad.”  Ezen kívül lesz nyomtatott kampány is, amelyben különböző tanácsok hangzanak el Michaeltől, mint például a következő:  „Ha szórakozni mész, csak egy rövid jótanács: taxi”.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.