2009. szeptember 8. 22:31

Az MTI úgy tudja a B. Péter egy nagy értékű gépkocsit kölcsönzött, de nem adja vissza.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Kormos Endre az MTI érdeklődésére megerősítette, hogy hétfőn jelentős értékre elkövetett sikkasztás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a VIII. kerületi rendőrkapitányságon "B. Pétert". Az MTI úgy tudja, B. Péter azonos a Budapest TV tulajdonos-igazgatójával, Bródy Péterrel.

Kormos Endre elmondta: az ügyben egy gépkocsikölcsönző cég tett feljelentést. B. Pétert a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy a feljelentő cégtől kölcsönzött egy nagy értékű gépkocsit, amelyet többszöri felszólítás ellenére sem szolgáltatott vissza - mondta.

A gyanúsított szabadlábon védekezhet, az ügyben a VIII. kerületi rendőrkapitányság folytatja az eljárást.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.