2017. április 21. 09:19

A legjobban a fideszes hitvesek járnak.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Sokmilliós EU-s támogatásokban részesültek tavaly a politikusfeleségek, miközben sokan közülük csak most vágtak bele a mezőgazdaságba, írja a Blikk. A lap a Vidékfejlesztési Hivatal adatait kérte ki a parlamenti képviselők családtagjai EU-s és állami agrártámogatásairól.

A top 3-ba csak fideszes feleségek kerültek. L. Simon László fitneszedző hitvese 23,7 millió forint agrártámogatást kapott, mert tavaly 278 hektár földet vett. Horváth István, Szekszárd fideszes képviselőjének felesége angoltanár, de tulajdonos a Bikácsi Agrár Kft.-ben is, így 21 milliót kapott. A gazdasági bizottság elnökének, Bánki Eriknek  felesége jogász, de 2016-ban 18,5 millió agrártámogatásra volt jogosult. A Blikk szerint ő is elsőföldművelő lehet, mert az azt megelőző évben még csak 300 ezer forintnyi támogatást kapott.

Ellenzéki politikus felesége is kapott támogatást: a korábban is gazdálkodásból élő LMP-s Sallai R. Benedek neje 7,6 millióhoz jutott.

mfor.hu