1p

Visszahívja a Baker's prémium fehér csokoládéját a Kraft élelmiszeripari óriás az Egyesült Államokban, miután felmerült a gyanú, hogy a csomagolás szalmonella baktériummal fertőződött meg.

A Kraft azután döntött a Baking Square csokoládé visszahívásáról, miután az amerikai élelmiszeripari és gyógyszerészeti hivatal szalmonella baktériumot talált a termék csomagolásán. A vállalat nagy erőkkel próbálja kideríteni a probléma forrását, írja a CNN Money.

A vállalat felhívta a vásárlók figyelmét, hogy a csokoládéból senki ne vásároljon, vagy fogyasszon, és az eddig vásárolt termékeket is dobják a kukába. A társaság szerint az akció kizárólag a Baker's Baking Squares prémium fehér csokoládét érinti, a termékcsoport többi tagjánál nem merült fel a fertőzés veszélye.

A szalmonella fertőzés lázat, hasmenést és hasi fájdalmakat okoz, a legyengült immunrendszerű embereknél pedig életveszélyes is lehet.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Előfizetőink máshol nem olvasott, higgadt hangvételű, tárgyilagos és
magas szakmai színvonalú tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Korlátlan hozzáférést adunk az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz is, a Klub csomag pedig a hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmazza.
Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!