2002. március 20. 11:00

A szlovén közúti fuvarozók útlezárásai miatt megbénult a teher- és utasforgalom a rédicsi határátkelőhelynél - adott tájékoztatást a vám- és pénzügyőrség.

A szlovén közúti fuvarozók útlezárásai miatt megbénult a teher- és utasforgalom a rédicsi határátkelőhelynél - adott tájékoztatást a vám- és pénzügyőrség illetékese szerda délután. A VPOP azt javasolja az utazóknak, hogy a kilépéshez elsősorban a letenyei, továbbá az udvari, a barcsi és a rábafüzesi vámhivatalokat válasszák.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének közleménye arra hívja fel a figyelmet, hogy Rédicsnél az élőállat-szállítás is szünetel. Az MKFE tudomása szerint a szlovén fuvarozók a sztrájkkal azt szeretnék elérni, hogy az üres járműszerelvények kiléptetését Magyarország irányába a szlovén vámszervek soron kívül tegyék lehetővé.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.