2002. március 20. 11:00

A szlovén közúti fuvarozók útlezárásai miatt megbénult a teher- és utasforgalom a rédicsi határátkelőhelynél - adott tájékoztatást a vám- és pénzügyőrség.

A szlovén közúti fuvarozók útlezárásai miatt megbénult a teher- és utasforgalom a rédicsi határátkelőhelynél - adott tájékoztatást a vám- és pénzügyőrség illetékese szerda délután. A VPOP azt javasolja az utazóknak, hogy a kilépéshez elsősorban a letenyei, továbbá az udvari, a barcsi és a rábafüzesi vámhivatalokat válasszák.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének közleménye arra hívja fel a figyelmet, hogy Rédicsnél az élőállat-szállítás is szünetel. Az MKFE tudomása szerint a szlovén fuvarozók a sztrájkkal azt szeretnék elérni, hogy az üres járműszerelvények kiléptetését Magyarország irányába a szlovén vámszervek soron kívül tegyék lehetővé.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.