TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2012. augusztus 15. 05:19

Távozik a Magyarországi Volksbank Zrt. éléről 2012 novemberével Balázs László elnök-vezérigazgató. Utódjául Axel Hummelt jelölték.

A bank közleménye szerint Balázs László több mint egy évtizeden át sikeresen vezette a bankot, amelynek mérlegfőösszege ezalatt 70 milliárdról 549 milliárd forintra emelkedett.

A Magyarországi Volksbank Zrt. felügyelőbizottsága jóváhagyta, hogy új elnök-vezérigazgatónak Axel Hummelt jelöljék. A kinevezés a bank közgyűlése és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jóváhagyása után válik hatályossá.  

A 44 éves Axel Hummel tíz évet a német és tíz évet a közép-kelet európai bankszektorban töltött, ezzel jelentős nemzetközi banki tapasztalatra tett szert. Az elmúlt hat évben a szerbiai Volksbank vezérigazgatójaként fejlesztette a pénzintézetet a Volksbank International Csoport egyik legnyereségesebb bankjává - ismertette a Volksbank.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.