2010. április 29. 09:09

A Ringier Kiadó Kft. átalakítja a szervezetét és a felsővezetés struktúráját. Az átszervezés következtében Halász Péter, a kiadó HR és üzleti szolgáltatások igazgatója közös megegyezéssel távozik a cégtől, az általa betöltött pozíció megszűnik. A Halász Péter irányítása alá tartozó területek vezetését további rendelkezésig Mihók Attila ügyvezető igazgató veszi át.

Halász Péter 2004-től dolgozott a Ringier Kiadó HR igazgatójaként, majd 2008 szeptemberétől a Kiadó üzleti szolgáltatások osztályát is vezette. Fontos szerepet játszott a cég HR stratégiájának kidolgozásában, a Ringier kelet-európai regionális HR projektjeiben, a korszerű teljesítményértékelési és juttatási rendszerek kidolgozásában és bevezetésében, valamint a cég CSR stratégiájának kialakításában.

2008-tól irányítása alá tartozott a HR mellett az IT, gyártás, ellátás és beszerzés területeinek koordinálása és irányítása, valamint a Ringier Kiadó Kft. új székházba költözésének projektvezetése.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.