2012. március 6. 10:46

Rendezvényszervezési feladatok ellátására és az ehhez kapcsolódó PR-feladatok elvégzésére 314 millió 960 ezer forint plusz áfás keretösszegű szerződést kötött a Miniszterelnökség a Young and Partners Kft.-vel, nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként.

A kormányzati portálon nyilvánosságra hozott, keddi keltezésű megállapodás időtartama a keretösszeg teljes felhasználásáig, de legfeljebb az aláírástól számított egy évig hatályos azzal, hogy a pénzügyi teljesítésnek 2013. június 30-ig meg kell történnie.

A nyertes cég feladatai közé tartozik többek között: szövegírás média- és sajtómegjelenésekhez, beszédírás, sajtókapcsolati és -figyelői tevékenység biztosítása, témagenerálás. A Young and Partners készíthet elő, illetve szervezhet rádióriportokat, interjúkat, állíthat elő referencia- és image-filmeket, készíthet fotó- és videódokumentációt az ország egész területén és szükség esetén konfliktuskezelést, válságkommunikációs tevékenységet is ellát. Tart kommunikációs tréninget is a Miniszterelnökség dolgozói számára.

MTI