2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Még nem döntötte el a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), hogy indít-e eljárást a DigiTV ellen négy hete érkezett panasz nyomán. A versenytársai által csak “fapadosnak” aposztrofált romániai műholdas tévé eközben nem győzi az érdeklődők kielégítését.

"Még nem telt le a törvényben előírt határidő", indokolta Baráth Erika, a GVH sajtókapcsolatokért felelős vezetője, hogy a hivatal még miért nem döntött a DigiTV ellen négy hete érkezett panasz ügyében. A törvényi határidő e héten lejár, így a GVH-nak legkésőbb péntekig döntenie kell, hogy elutasítja-e a panaszt, vagy versenyhivatali eljárást indítanak.

A Romániában műholdra fellőtt műsort szolgáltató, a leggazdagabb romániai magyar, Teszári Zoltán érdekeltségébe tartozó DigiTV iránt az érdeklődés igen nagynak tűnik országszerte.

"A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbodhat a várakozási idő, míg technikai munkatársunk felkeresi Önt. A beszerelés előtt telefonon egyeztetünk időpontot regisztrált ügyfeleinkkel. Előre is köszönjük türelmét, és a bizalmat, hogy minket választott!" - olvasható immár harmadik hete a DigiTV honlapján.

Bár a DigiTV szolgáltatását Magyarországon nyújtó Első Magyar Kábel TV (EMKTV) honlapjáról immár közvetlenül elérhető a nagy vitát kiváltott romániai műholdas tévé weboldala, az nem derül ki egyik honlapból sem, hogy mi a konkrét oka a meghosszabodott várakozási időnek.

Bár Sárai Endrét, az EMKTV ügyvezetőjét telefonon és e-mailben is többször kerestük, nem kaptunk választ kérdéseinkre, így arra sem, hogy valóban alábecsülték-e a magyar piacot, és ezért bizonyultak kevésnek a bel- és kültéri egységek.

Szemán László

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!