<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Még nem döntötte el a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), hogy indít-e eljárást a DigiTV ellen négy hete érkezett panasz nyomán. A versenytársai által csak “fapadosnak” aposztrofált romániai műholdas tévé eközben nem győzi az érdeklődők kielégítését.

"Még nem telt le a törvényben előírt határidő", indokolta Baráth Erika, a GVH sajtókapcsolatokért felelős vezetője, hogy a hivatal még miért nem döntött a DigiTV ellen négy hete érkezett panasz ügyében. A törvényi határidő e héten lejár, így a GVH-nak legkésőbb péntekig döntenie kell, hogy elutasítja-e a panaszt, vagy versenyhivatali eljárást indítanak.

A Romániában műholdra fellőtt műsort szolgáltató, a leggazdagabb romániai magyar, Teszári Zoltán érdekeltségébe tartozó DigiTV iránt az érdeklődés igen nagynak tűnik országszerte.

"A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbodhat a várakozási idő, míg technikai munkatársunk felkeresi Önt. A beszerelés előtt telefonon egyeztetünk időpontot regisztrált ügyfeleinkkel. Előre is köszönjük türelmét, és a bizalmat, hogy minket választott!" - olvasható immár harmadik hete a DigiTV honlapján.

Bár a DigiTV szolgáltatását Magyarországon nyújtó Első Magyar Kábel TV (EMKTV) honlapjáról immár közvetlenül elérhető a nagy vitát kiváltott romániai műholdas tévé weboldala, az nem derül ki egyik honlapból sem, hogy mi a konkrét oka a meghosszabodott várakozási időnek.

Bár Sárai Endrét, az EMKTV ügyvezetőjét telefonon és e-mailben is többször kerestük, nem kaptunk választ kérdéseinkre, így arra sem, hogy valóban alábecsülték-e a magyar piacot, és ezért bizonyultak kevésnek a bel- és kültéri egységek.

Szemán László

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.